Lifestyle | Parenting | Food Lover. Loves to bring my kiddo's to travel even though just a local trip with small budget.

Segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket"

Zie Azi | 9 March 2017,08:00 |
Segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket"

Assalamualaikum

Kadang2 nak join segmen ni ikut kerajinan, kalau roh saka malas dah datang, satu entry pun tak up. Tapi saya suka nak join segmen bro Hasrul Hassan ni, moral support from the others tu yg penting, kebetulan blog Jepun Mari tersenarai dalam blog pilihan khas beliau, KHAS kou, macam seat for vip.  😰😰😤 Bagi yg nak join boleh klik banner kat atas dan follow the rule. See U!!

Syaratnya adalah :
  1. Peserta mesti ada blog.
  2. Peserta diwajibkan untuk buat satu post ringkas dengan meletakkan banner segmen ini dalam post berkenaan. Banner tersebut mesti link ke blog/post ini.
  3. Dalam post tersebut, sila letakkan satu URL blog post anda yang anda mahukan trafik meroket. 
  4. Wajib untuk LIKE page HASRULHASSAN.COM (klik sekarang dan LIKE)
  5. Wajib untuk LIKE page BISNES ONLINE TANPA MODAL (klik sekarang dan LIKE)
  6. Wajib untuk FOLLOW Google Profile Hasrul Hassan (klik dan FOLLOW)
Kepada Abang Hasrul Hassan terus panggil abang auwwww

Saya nak entry ni meroket, 


Good luck semua!!
Tag : Segmen
3 Komen untuk "Segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket""

gigih betul ngko.. hehehe.. gudlaksss!!!

Hi ADIKKK MANISSS .. moga dapat trafik meroket .. in Sha Allah .. 11 Mac .. :)

Terima kasih sbb menyudikan diri untuk menulis segmen saya ye.

Sebarang bentuk komen yang tidak berhemah adalah tanggungjawab anda. Komen yang baik inspirasi blog ini.

Terima kasih atas komen anda.

Back To Top