Jepun Mari

Lifestyle | Parenting | Food Lover. Loves to bring my kiddo's to travel even though just a local trip with small budget.

Botol susu jenama MAM murah di LAZADA

Assalamualaikum

Pagi2 dah terjah Lazada, sekali tengok ada Premium Baby Fair. Bab ini aku suka. Bukan aku sorang je suka , korang pun sama kan, termasuk la mommy kat luar tu. Barang anak kena dahulukan, maklumlah anak kecik2 lagi. Pampes, susu, kena cukup. Lagi2 bab bottle feeding. Botol susu kena tukar 6 bulan sekali. Agak2 botol susu ok tak retak, tak kuning berlumut aku lajakkan pakai sampai ke setahun.hahah Tapi tak bagus ya, elok tukar botol selepas penggunaan 6 bulan ke atas. 

Anak pun selesa menyusu dengan botol susu baru. Perut anak selesa mak pun happy 

Kalau anak korang selesa dengan penggunaan botol susu jenama MAM, Lazada ada buat baby fair dari 23-26 Februari 2017.  Ada banyak lagi promosi lain, seperti diapers, car seats, toys, baby carriage.

klik banner

Botol susu jenama MAM murah di LAZADA
Link - MAM baby bottle Twin Pack
Jimat beli twin pack, satu botol jatuh lebih kurang dalam RM30

Kalau bayar pakai kad kredit HSBC dapat lagi diskaun 5%, kiralah sendiri total berapa

Botol susu jenama MAM murah di LAZADA
Link - MAM anti colic bottle 160ml Twin pack

Kalau korang ada anak yg baru nak mula untuk menyusu botol, better try dengan Jenama MAM. Peralihan dari breasfeeding ke botol susu bukan mudah untuk di terima oleh bayi. Tapi dengan puting MAM teets ortodontik bertekstur lembut dan di bentuk untuk meniru payudara ibu membuat peralihan antara payudara dan botol dengan mudah dan lancar. Bentuk botol pulak, mudah untuk di pegang oleh bayi dan ibu/bapa.



4
Back To Top