Lifestyle | Parenting | Food Lover. Loves to bring my kiddo's to travel even though just a local trip with small budget.

Nak Suka atau sedih

Zie Azi | 2 March 2017,10:00 |
Tak tahu nak suka ke nak sedih. 

Dah lama plan family trip ni. Masa arwah mak ada lagi. Plan la sebaik mungkin pun kalau dah kunfayakun, nak jadi, jadi juga. Plan se perfect mana pun, kalau Allah tak izin, takkan jadi. Allah the best planner. Ticket semua dah beli, abah cakap kita pergi je, taknak bagi abah sedih, yg pergi tetap pergi, hanya doa yg dapat di sampaikan.

Pusing2 pun dalam Malaysia je, tak kisah la jalan2 dalam Malaysia pun, yg penting quality time dengan family tu yg penting. Doakan sepanjang perjalanan kami selamat. Dah macam ucapan nak panjat gunung Everest. See u..tata

 ni masa pergi Sabah dengan mak, kenangan dengan arwah mak


bye.

Jumpa lagi seminggu..ngeh2
Macam lama nou bercuti.. 😅😅

#autopublish
Tag : Family
10 Komen untuk "Nak Suka atau sedih"

tak semua orang mampu move on dgn sepenuh makna. but pls do, for ur dad..
have fun !

syok la dia pi bercuti...selamat bercuti zie

wahh sonoknyer jalan2 jepon tuu., sayonaraa ;p

Selamat bercuti! Bestnya berkumpul bercuti dengan family :)

Seronok bercuti! Happy holiday! :)

Itulah.. Allah sebaik-baik pwrancang

Sebarang bentuk komen yang tidak berhemah adalah tanggungjawab anda. Komen yang baik inspirasi blog ini.

Terima kasih atas komen anda.

Back To Top