Lifestyle | Parenting | Food Lover. Loves to bring my kiddo's to travel even though just a local trip with small budget.

IKEA Sale up to 70% 2-19 MAC 2017

Zie Azi | 1 March 2017,10:43 |
IKEA Sale up to 70% 2-19 MAC

Ikea sale 02-19 Mac 2017, nak pergi bersesak2 kat sana tu memang tak mungkin la, dengan anak kiri kanan, bawak budak2 tu memang tak beli barang la, kang pergi semata-mata untuk makan meatball je. Tak tentu pasal terus bertukar cuaca, dari elok langit cerah menderang terus bertukar mendung tak berarak. 

NEVER!!

Nasib kat sini ada personal shopper Ikea, kirim kat member pergi beli. TQ EJA. 😅😅 Tambah sikit la, upah dia tolong belikan. Walaupun tambah duit sikit, for me very affordble, still lagi murah. Takpe la kan janji hakak tak bersesak2 ketiak assemmm.

IKEA Sale up to 70% 2-19 MAC


IKEA Sale up to 70% 2-19 MAC

IKEA Sale up to 70% 2-19 MAC
Aku ada aim satu benda, 👆👆👆 harga asal RM49.90 after sale RM39.90

Tunggu barang sampai dari personal shopper. Ada rezeki adalah, InsyaAllah
Bye.


-zie-
7 Komen untuk "IKEA Sale up to 70% 2-19 MAC 2017"

rajin plak ikea buat sale time IQ dah pokai ni..alahai

Alaa...baru pi ahad lepas...ish..saje je dorang kan...

This comment has been removed by the author. - Hapus

Lama lagi masanya tu..
Mesti crowded kan..

ah...betul.takat nak beli satu dua barang memang tak berbaloi bersesak.baik kirim kat orang.ada jugak rezeki dia

kalau tengok barang ikea ni memang boleh buat pitam sebab Nampak mcm semua nak beli hahahaha

Rambang mata weii kalau tengok barang IKEA 😍

Sebarang bentuk komen yang tidak berhemah adalah tanggungjawab anda. Komen yang baik inspirasi blog ini.

Terima kasih atas komen anda.

Back To Top