Penafian

Disclaimer

Segala penulisan artikel, gambar dan video clip yang terdapat di dalam blog Jepun Mari adalah pengalaman & pandangan peribadi penulis semata-mata bertujuan untuk berkongsi maklumat

Artikal, gambar dan video clip bukan bertujuan untuk mempengaruhi mana-mana pihak kerana ia lebih kepada perkongsian semata-mata. Artikel, gambar dan video clip yang di kongsikan di dalam blog Jepun Mari adalah hak milik JepunMari dan sumber dari bahan rujukan website, blog dan artikel yang terdapat dari internet. 

Anda boleh berkongsi segala maklumat yang baik untuk tatapan bersama. Tetapi harus di ingat, kreditkan/backlink juga pautkan kepada penulis https://jepunmari2.blogspot.com. Namun, PENULIS TIDAK SAMA SEKALI BERTANGGUNGJAWAB  di atas perkongsian anda.

Dilarang copy paste sama sekali. Jika ingin berkongsi sila kreditkan semula kepada pemilik blog. Tolong HORMATI PRIVASI tuan blog.

Sebarang komen yang berbentuk maki hamun, atau komentar yang tidak diketahui asal usul akan di delete serta merta. No KOMPROMI. Komentar juga perlu bertanggungjawab di atas komennya sendiri.

Sebarang pertanyaan boleh di ajukan kepada zieazi30@gmail.com

Sekian, wabillahitaufiq walhidayah wassalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. 

0 Komentar untuk "Penafian"
New comments are not allowed.
Back To Top