Lazada Malaysia Big Baby Fair



Hajat hati memang tahan taknak bukak web Lazada ni, tapiiii jari ni gatai nak jugak bukak web Lazada, kan dah menyesal kalau tak beli. Masa ni lah nak grab untuk beli barang anak, diskaun sehingga 85%. 

Menyesal korang kalau tak tengok http://www.lazada.com.my/big-baby-fair/  Ada macam2 barang anak yg memang dah lama aim, mommy yg gila sale memang tunggu sale macam ni lah. Lazada Big baby fair ni berlangsung dari 27 Mac - 02 April 2017, cepat korang terjah web Lazada sebelum barang yg korang dah lama aim nak beli dah habis sale

Lazada Malaysia Big Baby Fair

Sambil tu, sambil sale sambil Lazada buat contest untuk blogger dengan jawab soalan mudah je, Blogger yg nak join contest ni sangat di alu-alukan boleh masuk sini 
http://www.lazada.com.my/blogger-contest/

1. What is your favorite brand of diapers for your baby ?

Lazada Malaysia Big Baby Fair

Banyak2 jenama pampes pakai buang yg best adalah Mamy Poko sebab bila anak dah besar ni, pampes yg sedia ada tak dapat menampung muatan yg berlebihan, bila tidur malam mesti bocor, habis tilam basah, tapi dengan Mamy Poko anak tidur lena, sentiasa kering, tak bocor. Walupun harga terbuntang bijik mata, tapi i puas hati anak selesa & tak ruam lampin.


2) What is your favorite choice of baby formula for your baby?

Lazada Malaysia Big Baby Fair
Setiap ibu mesti nak beri susu yg terbaik untuk anak, tapi kena tengok jugak kadang2 anak tak serasi dengan susu formula yg ada. Jadi, i memilih susu dugro fruit & veg untuk si manja sebab anak serasi minum susu ni, tak sembelit dan rasa buah-buahan. Sebelum bagi susu kat anak, sedut sikit, kadang2 ibu2 kena jugak rasa susu anak.


3) Chhose 1 product lazada Malaysia you'd like to get for your children?

Lazada Malaysia Big Baby Fair
Sekarang si kenit dua orang tu, kalau nampak playground mesti suruh berhenti. Kalau ada mini foldable slide kat rumah tak payah asyik nak ke playground je, time hujan pun boleh main gelongsor kat rumah. 

Lazada Malaysia Big Baby Fair

Lepas tu ada macam HAPPY HOUR macam kat Sogo tu, kalau kat sogo jerit2 'happyyyyy hooouuuur' kat Lazada pun jerit jugak tapi dalam hati, sebab lambat beli, dah habis. Basikal budak umur 3-7 tahun masa happy hour RM10 je kou!! 

Nak tengok barang ada yg Daily Flash sale as low RM1 boleh la tengok sini cepat http://www.lazada.com.my/big-baby-fair/ ada masa start dari pukul 12pm - 4pm je ok. 


4 Komentar untuk "Lazada Malaysia Big Baby Fair"

Goodluck .. tak perasan ramai ke blogger yang join ehh? Tapi big baby fair ni memang best, saya sempatlah beli beberapa barangan baby untuk baby baru saya .. berbaloi la dngn harga.

Sebarang bentuk komen yang tidak berhemah adalah tanggungjawab anda. Komen yang baik inspirasi blog ini.

Terima kasih atas komen anda.

Back To Top