Lifestyle | Parenting | Food Lover. Loves to bring my kiddo's to travel even though just a local trip with small budget.

With Love From Lazada sale up sehingga 80%

Zie Azi | 12 February 2017,00:36 |
Assalamualaikum

Hai semua hari cuti hujung minggu ni korang buat pe, kalau takde ke mana, meh cuci mata di Lazada Malaysia. Sekarang Lazada ada promosi sempena Valentine's Days. Jangan ingat entry ni support untuk sambutan Valentine's Day. Bukan begitu, bila ada special days macam ni harga akan jauh lebih rendah, so why not gunakan promosi yg ada untuk jimat berganda kannnnn. Sangat special sebab sale up sehingga 80%, gila tak gila. 

With Love From Lazada sale up sehingga 80%
klick banner untuk ke website LAZADA MALAYSIA

With Love From Lazada sale up sehingga 80%

With Love From Lazada sale up sehingga 80%
korang suka kan yg together gether ni, i pakai baju love pink, u pakai love pink jugak, Lazada Malaysia ada promosi termasuk couple shirts, couple rings & couple watches. 

Promosi Valentine's day with love berlangsung dari 3 hingga 14 Februari 2017 sahaja dan diskaun sehingga 80%. Apa tunggu lg cepat la ke website LAZADA sekarang. Cakap banyak kat sini pun tak guna, cepat ke website Lazada sebelum tamat promosi.

Website : LAZADA MALAYSIA


4 Komen untuk "With Love From Lazada sale up sehingga 80%"

huii..dah terjatuh cinta pulak dengan lazada ni..semua cecantik kan...geram akak

yang takde sape nak geder-geder ni huhuhu jelah..haha

sama geram jugak..eh! hahaha

alaaa sal, ari tu gi jepun xde sangkut sorang ke...hahah

Sebarang bentuk komen yang tidak berhemah adalah tanggungjawab anda. Komen yang baik inspirasi blog ini.

Terima kasih atas komen anda.

Back To Top