Lifestyle | Parenting | Food Lover. Loves to bring my kiddo's to travel even though just a local trip with small budget.

Dating bertiga The Fishmanhattan & Snap and Win Sunway Putra Mall

Suzie Zie | 6 February 2017,10:26 |
Selalu dating berdua, ni apahal la pulak dating bertigeeee

Word's dating berdua hanya dengan cik abang sorang je, kalau dating bertiga dengan friend laaa, ngeh2 ngeh. Cerita lunch hour yg panjang, dari mereput kat office ni, nak jugak sedut udara segar kat luar tu. #Segarke? Kaki ni tak sabar nak melangkah, terpanggil2 suruh keluar dari ofiice yg mcm library ni. Keje menghadap komputer boleh cram otak. Apa lagi terus tahan cab, JJCM kat Fishmanhattan Sunway Putra Mall.

The Fishmanhattan & Snap and Win Sunway Putra Mall
  pe tah nama sup ni, healthy sangat, tak boleh masuk tekak doh.. Aku dengan k.sha makan dua, tiga suap, tapi minah sorang tu dia boleh bantai habis licin, dah habis dia punya, offer 1 mangkuk lagi, punnnn habis jugak. Rasa tak rugi bawak mok cik Sarina ni..😬😬😬
 
The Fishmanhattan & Snap and Win Sunway Putra Mall
Muka sesuci lebaran Aidilfitri 😎😎

The Fishmanhattan & Snap and Win Sunway Putra Mall
 dessert gunung berapi meletus, tah hapa nama tah

The Fishmanhattan & Snap and Win Sunway Putra Mall
 dory berenang2 dalam perut, nama kampung ikan talapia. Tak boleh makan banyak muakkk weh, memang tekak owang kampung, nak yg pedas2 je

The Fishmanhattan & Snap and Win Sunway Putra Mall
 Kalau masuk Sunway Putra Mall mesti nak masuk sini, Trio. Baju2 kat sini bukan la gempak vogue, tapi semua item kat dalam tu mostly bawah RM28, jenama Ladylike pun ada tau, ok la kalau nak beli t-shirt untuk buat basahan, RM15, RM10 kannnn

The Fishmanhattan & Snap and Win Sunway Putra Mall
 Jalan2 kat loby area ternampak ini, apa lagi cepat2 aku panggil Sarina selfie kejap, nak masuk peraduan Snap & Win ni, mula2 Sarina cakap tak payah la weh, 'malu'..eh.eh fedulikkkk. tiba2 dia pulak yg ajak bergambar kat tanglung tu, ehhh tadi sape yg jadi pembangkang..haha

The Fishmanhattan & Snap and Win Sunway Putra Mall
gambar ni yg aku hantar, bukan susah pun, semua terletak di hujung jari. selfie kejap, tet tet kat fon, hantar kat insta #sunwayputramall dah settle, harap gambar ni bawak tuah erk..





psst : blogger Anis, jangan kecam i copy gambar jiran sebelah, jiran sebelah yg copy gambar i HaHaHa (gelak syaitooonn)

Tag : Food
11 Komen untuk "Dating bertiga The Fishmanhattan & Snap and Win Sunway Putra Mall"

Tempat wajib pergi sis sekeluarga waktu weekend Sunway Putra Mall ni. Selesa sgt jalan2 dekat sini 😊

Hmmm... kalau kakak mushromm soup tu kena garlic bread memang boleh licin semangkuk tu Zi:)

Ah korang memang suka tepek gambar sama kan..kan...nanti orang pun akan komen ehhhh gambar sama dengan jiran dia tu....pastu rating pun naik..uwekkkk...

Sorila beb aku memang suka nyakat. Kah kah.

tempat lepak baru, dulu tempat ni sendu je, sejak tukar sunway putra mall trus up jadi outday kat sini hahah

sy pun suka sup mashroom, tp yg ni bukan mashroom sup, healhty soup, bnyak vege dlm tu, errkk tak boleh masuk sgt kah kah

ehh xde hal la anis, nyakat tu kan penyeri hidup..

menarik! IQ pun suka pergi sunway putra, esok nak pergi, ada kawan nak makan bibimbap =)

bestnya makan mkan dengan tersayang.
mushroom sup tu nampk sedao lah plak memalam ni.cicah dgn garlic bread. emmm dap nye

lawa selfie tu..kalau menang jangan lupa share hadiah

p/s: semenjak follow blog Zie memanag perasan selalu menang contest. hehe. rezeki anak...

Alamakk...tgk post ni terus rasa lapar pulak :)

P/S
Jana pendapatan LUMAYAN dengan Uber. Sistem Uber menjadikan anda sebagai boss.
Ini yang ANDA cari-cari selama ini.
Daftar sekarang !!!

http://uber.mydiscussion.net/ <<- masuk sini

Sebarang bentuk komen yang tidak berhemah adalah tanggungjawab anda. Komen yang baik inspirasi blog ini.

Terima kasih atas komen anda.

Back To Top