Lifestyle | Parenting | Food Lover. Loves to bring my kiddo's to travel even though just a local trip with small budget.

Should i share my happiness?

Zie Azi | 14 February 2017,09:30 |
Assalamualaikum geng!

Ingat tak entry yg lepas aku ada share yg aku terpilih untuk weekly winner contest Traveloka kat sini, (week 3). Trade mark 'u need a holiday lah' Aku ada cerita kat sini my dream destination where i want to go. Once entry terpilih, di kira dah masuk satu kaki untuk ke final. For me, aku tak berharap untuk menang ke, lagi2 nak dapat grand prize. Tak termimpi pun nak menang sangatttt, never ya. Ada rezeki ada la, takde takpe, not my lucky day. Dah menang untuk weekly prize pun dah bersyukur sangat. Tapi ada la berangan kalau dapat grand prize terfikir pulakkkkk nak holiday kat mana kan. Sebelum tidur berangan dulu, mestiiii. Lepas tu bersaing pulak dengan yg talent hebat2 belaka seramai 40 the finalis, 

Suddenly, aku dapat email dari Traveloka 'hai winner, here's how you collect your prize'

And the final winner are....πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ pam param pom2..

promosi Traveloka
 Alhamdulillah, macam tak percaya nama Zie Azi ada di situ.

Tak kisah la dapat consolation prize pun, rezeki ada mana2. Lompat-lompat bintang, jalan kepak2 ayam πŸ”πŸ”, (dapat bayangkan tak cemaner) en.somi cakap sewel ke haperrrr bini aku ni. eiiii biar lah, ini lah cara kita nak tunjukkan 'kegembiraan'. 

Memang cepat Traveloka ni buat kerja, tak lama dapat email dari Traveloka and the same time tup tup dapat duit lanjer dari Traveloka cash in bank. Mata πŸ‘€ terus ada bintang2, hati manyak munga2 🌼🌼
Hadiah yg menang weekly pun tak guna lagi, tunggggu Zie azi nak bercuti kat mana with Traveloka. Kalau korang plan nak bercuti, booking la dengan Traveloka sebab harga yg Traveloka bagi dah include segala tok nenek tax. Bila di bandingkan dengan web yg lain, sometime harga murah sikit, lagi2 kalau Traveloka buat promosi, kadang2 up sampai 20%.

Aku pernah booking tiket flight dengan Traveloka DAN booking hotel dengan Traveloka
BOOKING FLIGHT by Traveloka
BOOKING HOTEL by Traveloka

website : Traveloka

promosi Traveloka
*gambar hiasan, takde kena mengena pun dengan tajuk. Ini blog sape? blog Jepun Mari, sukohati laaa..ehahah 😊😊


-zie-
10 Komen untuk "Should i share my happiness?"

Tahniah Zie. Selamat bercuti nanti :)

gembira sungguh puan blog...eh..walau consolation pun,tetap hadiah ok...

Alhamdulillah.. rezeki tu Zie
Tahniah dari kakak.

Tahniah akak! Menang besar, bestnyaaa~ :D

Waaaa taniassss ye zie.. :)

Tahniah! alhamdulillah.
Dapat jugak dari tak dapat langsung kans...

Hi ... salam kenal ...
Wah, bestnya menang ... winner or consolation prize, tu tak kisah, yang pasti hati mesti berbunga bunga ...hehe.

haha..tepat tak tekaan saya, Zie akan menang. sebab selama baca blog Zie, memang selalu bertuah menang contest..hihi

Sebarang bentuk komen yang tidak berhemah adalah tanggungjawab anda. Komen yang baik inspirasi blog ini.

Terima kasih atas komen anda.

Back To Top