Lifestyle | Parenting | Food Lover. Loves to bring my kiddo's to travel even though just a local trip with small budget.

Beg Anello Casual Backpacks di Lazada

Zie Azi | 13 February 2017,08:30 |
Sekarang trend pakai backpacks Anello ni. Ramai pulak yg pakai backpacks macam ni, design pun cantik. Macam aku yg ada anak kecil memang cari backpacks yg tak kecik sangat & tak besar sangat, nak sedang2 je tapi nak yg boleh sumbat macam2 dalam tu, dengan botol susu, air minuman, hand towel, pampes lagi. 

Design dari Jepun ni membuatkan kita bila pakai tak terasa macam mak-mak dengan beg pack yg besar gedabak. Kalau boleh semua benda nak sumbat dalam tu. Kat Lazada Malaysia pun ada jual backpacks macam ni. Bagi yg malas nak mencari kat kedai, beli je kat Lazada, benda yg sama, harga pun lebih kurang, sama kos nak keluar.

Beg Anello Casual Backpacks di Lazada
Lazada Malaysia - klik sini

Beg Anello Casual Backpacks di Lazada

Beg Anello Casual Backpacks di Lazada
ruang dalam macam ni

ada zip kat belakang, senang kalau nak amik botol susu ke, parking siap2 botol susu kat bahagian tepi, kalau anak nak susu just bukak zip belakang, tak payah bukak zip utama, senang kan

Beg Anello Casual Backpacks di Lazada

 Beg Anello Casual Backpacks di Lazada
ni aku pakai masa nak pergi Penang hari tu. 

Kalau korang nak beg macam yg aku pakai ni boleh la tengok kat Lazada Malaysia, Selain beg, ada jugak promosi lain yg sedang sale hingga 80%. Kalau taknak beli pun boleh saja jalan2 cuci mata, jangan ingat jalan2 cuci mata kat shopping complex je, kat alam maya pun boleh di LAZADA.





Tag : Advertorial
17 Komen untuk "Beg Anello Casual Backpacks di Lazada"

trendy kan beg ni sekarang.. mcam berkenan juga...

rugi tuari dah beli yang lain...tengok kat gambar tak berkenan..tapi bila tengok orang pakai..macam cantik pulak kan suzie

saya yang bujang ni pun suka pakai backpack..ringkas.kurang sikit risiko ragut.

lawa 😍😍😍
berapa RM ni?
nanti nak usha kat Lazada hihihi

Lazada ni pandai kan
Lagi yg akak suka design dia cantik-cantik.

Berkenan tengok design lawa2... mmg menarik! :D

wah mcm2 boleh letak. best ni.. lazada mmg smua lawa2.

suka beg anello nie sebab boleh sumbat banyak benda termasuk laptop :D

zie skrg skrg pki bag packer mcm ni, kdg2 sling bag..senang nak bawak

boleh klik link Lazada tu

tu la kita ni bukan tahan godaan, kang tiba2 terbeli haha

a,ah senang sumbat je dlm tu..haha

kannn, kalau yg besar boleh sumbat laptop,..

Sebarang bentuk komen yang tidak berhemah adalah tanggungjawab anda. Komen yang baik inspirasi blog ini.

Terima kasih atas komen anda.

Back To Top