Cardiovascular red alert pharmacy wefie competition - Jepun Mari

Lifestyle|Parenting|Foodie|Story Teller|Beauty Blogger. seorang yang periang dan sukakan cabaran.

Cardiovascular red alert pharmacy wefie competition

Jepun Mari | Tuesday, 29 November 2016,15:10 |
World heart day red alert | Jumaat lepas ada cardiovascular red alert pharmacy wefie competition, ini sempena kempen Red alert for women heart's lebih kurang macam sayangi jantung anda, tapi especially untuk women kerana orang perempuan ni susah nak dapat penyakit jantung, kebanyakkan lelaki je yang ramai kat IJN (institut jantung negara) tu. Sebab orang perempuan datang period setiap bulan, hormon2 ini yg membantu mengurangkan sakit jantung. Tetapi risiko meningkat selepas menopous, ini disebabkan kekurangan horman ovari yg boleh mendatangkan penyakit darah tinggi, kencing manis, hiperlipidemia, obesiti dan sindrom metabolik. Nak cerita bagus macam doktor, i bukan doktor kardiovaskular. Nak maklumat lebih proper boleh rujuk sini.

Kegagalan jantung berfungsi dengan baik
* Lebih ramai lelaki daripada wanita mengalami kegagalan jantung pada usia muda, tetapi selepas usia 75 tahun sebaliknya adalah benar, kerana lebih ramai wanita terlibat dengan kegagalan jantung 
* Dengan peningkatan jangka hayat yg lebih besar di kalangan wanita berbanding lelaki, peratusan wanita lebih tua dengan kegagalan jantung dijangka meningkat pada masa akan datang.
* wanita mengalami kegagalan jantung kurang untuk mendapat rawatan jantung dan keterangan tentang ubat2 jantung.

So, kempen ni memberi kesedaran kepada kaum wanita tentang pemahaman lebih lanjut mengenai gaya hidup yg sihat, pemakanan, pendedahan penyakit kardiovaskular terutamanya selepas menopaus.

We uolls wanita2 farmasi yg gorges ini memberi tanda sokongan dengan setiap orang wajib pakai baju WARNA MERAH, ambil gambar wefie dan summit 1 picture. Cuba bayangkan, bawah jabatan farmasi je ada berapa setelit, ada 13 setelit, logistik & kewangan salah satunya. Nak bersaing dengan setelit yg lain, tipis2 je nak menang. Huntung dapat wang tunai. aikkk ada hadiah ke? tah2 hamper je, nak hadap kongsi ramai2..kah kah dream some more..

Cardiovascular red alert pharmacy wefie competition
 the making of our red alert campaign picture. Ambik kou, sanggup panjat atas meja
  Cardiovascular red alert pharmacy wefie competition
 this is before edit. Kalau ikutkan wefie kitorang serabut dengan bilik kecik nak sumbat ramai2. Ada unit setelit yg canggih2 prop dia, dgn belon, big LOVE, teddy bear, making love, kitorang pakai prop umbrella je, janji red color. Tapi bila di edit terus jadi wowww. Now u see

here we go
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

💥💥The winner is Logistik & Kewangan our red team 💥💥
Janji muka hakak nampak. 😆😆

💙farmasi clinical, tempat kedua. i belive i can fly💙

💝Farmasi Nuclear, tempat ketiga..sweet gitu💝

💞 Farmasi Bekalan Wad, semangat FBW ingat senang nak buat LOVE cenggini💞

💚 Farmasi Urosains, very hard to do heart 💚

💗 Farmasi o&g (sakit puan), kreatif heart beat💗

💦Farmasi OPD (pesakit luar)💦

 💛Farmasi Peadiatrik, amboi en.hisyam siap bawak teddy bear besor💛

💘 Farmasi Setelit 2, besarnya prop dia💘

👻Farmasi RT (radioterapi), import bantal peluk dr rumah 👻

Cardiovascular red alert pharmacy wefie competition
💓PRIC red team, yeyyy i love this💓

💚Farmasi Uronefro, wah kelas ko jah💚

💘Farmasi klinik pakar, semangat setia kawan💘

💕farmasi methadone.. errrr kuantiti bukan penghalang semangat yg penting, at least have than nothing 💕

Itu sahaja from us, yg penting we are support cardiovascular red alert wefie.



-zie-


Tag : Lifestyle
6 Komen untuk "Cardiovascular red alert pharmacy wefie competition"

wah cantik cantik semuanya
tahniah..
emmm. baru tahu bannyaknya farmasi yg ada..
ni semua dkt hkl ke ?
ppsttt: terima kasih ats doa yg dikirimkan my pakngah dah selamat dikebumikan pd jumaat lepas jam 11 pgi
meninggal di wad icu hkl jm 11:11 mlm

wah cantik cantik semuanya
tahniah..
emmm. baru tahu bannyaknya farmasi yg ada..
ni semua dkt hkl ke ?
ppsttt: terima kasih ats doa yg dikirimkan my pakngah dah selamat dikebumikan pd jumaat lepas jam 11 pgi
meninggal di wad icu hkl jm 11:11 mlm

Wahh..kak zie pn keje farmasi ke..usben pn keje farmasi tapi kt ospital swasta kt tropicana medical centre..tak tau pulak farmasi kt hkl banyak macamni..

yeke, adik ipar akk pun keje pharmacy kat tropicana jgak, tah2 kenal kan

Sebarang bentuk komen yang tidak berhemah adalah tanggungjawab anda. Komen yang baik inspirasi blog ini.

Terima kasih atas komen anda.

Back To Top