Big baby fair di Lazada 23-27 Nov 2016 - Jepun Mari

Lifestyle|Parenting|Foodie|Story Teller|Beauty Blogger. seorang yang periang dan sukakan cabaran.

Big baby fair di Lazada 23-27 Nov 2016

Jepun Mari | Thursday, 24 November 2016,11:47 |

http://ho.lazada.com.my/SHJq2V

Kalau sebut big baby fair di Lazada mesti aku la orang pertama yg pergi usha. Sebab bila ada fair macam ni confirm harga menjunam jauh beza dengan harga luar. Biasa aku akan buat survey dulu, ternyata harga di Lazada memang murah. 

Biasanya baby fair macam ni la yg di tunggu oleh mommy, inilah masanya nak tukar botol susu, puting susu, borong pampes. Dah tiba masanya untuk tukar puting susu yg dah berkerak2 tu. Nak beli kat luar harga mahal sikit. Sekarang ni Lazada sedang mengadakan big baby fair diskaun sehingga 80%.

Macam2 barang keperluan baby ada :
Philip Avent
Anakku
mammy poko
petpet
DIY kinetic sand

Baby fair ni berlangsung 23-27 November sahaja.

Boleh klick sini Lazada Big Baby Fair.

http://ho.lazada.com.my/SHJq2V
klik banner

7 Komen untuk "Big baby fair di Lazada 23-27 Nov 2016"

Mak dan ayah, sila sediakan wang untuk buat pembelian panik. Harga murah murah time ni 😃😍

wahhhh syiokknya kalau dalam account banyak duit, boleh shopping klik2 je...hurmmmm

Huish shopping sakan la na.. mummy takleh shopping sbb dlm bank takde duit kepuk2.. kikiki

Cepat mummy mummy semua masih ada masa ! *tetiba*

Bestnya diskaun banyak shopping online je. Xyah susah2 pergi baby fair kan

http://www.fatindays.com

Mesti seronok berbelanja sakan ye :D

i pun dah terjah..berbaloi2 beli time sale nie ha..hehehe

Sebarang bentuk komen yang tidak berhemah adalah tanggungjawab anda. Komen yang baik inspirasi blog ini.

Terima kasih atas komen anda.

Back To Top