Lifestyle | Parenting | Food Lover. Loves to bring my kiddo's to travel even though just a local trip with small budget.

Barang shopping dah sampai, mudahnya dengan Ezbuy

Zie Azi | 12 May 2017,12:00 |
Salam Jumaat barakah !
Previous entry ada cerita macam mana nak shopping kat Ezbuy SINI 

Minggu lepas barang shopping beli kat Ezbuy dah sampai. Semua baju untuk Fina, comel2 la baju untuk budak2, murah pun murah. Memang saja tak belikan baju Untuk Azeq, takut nanti tak muat, mintak manggap Koziq. Tak confident beli baju online untuk Azeq, badan dia semangat, kalau nak shopping baju untuk anak bujang tu, memang kena shopping luar.

mudahnya dengan Ezbuy
 ni belikan baju untuk baby Yasmeen, cucu mak itam. Balik kerja memang terjah baby Yasmeen dulu, setakat ni dia la yg palinggg baby, selain baby tua Fina haha

mudahnya dengan Ezbuy
 semua ni Fina punya, anak dara ni congker semua barang dia.

mudahnya dengan Ezbuy

Balik rumah terus gedik2 nak try, 'try la nak' 

Dengan tak cuci lagi, dah pakai taknak bukak. Anak dara tu kalau dapat sesuatu, propa lebih. Dengan mimik muka excited gila, padahal benda biasa2 je. Nasib semua baju gam dengan dia, better amik saiz besar sikit, boleh pakai lama, dari saiz kecik langsung tak boleh pakai kannn

Baju anak gugurl ni senang, kalau baju agak dah senteng sikit, boleh pakaikan dengan legging, masa kecik ni nak gayakan, berfesyen, pulun nak pakaikan skirt, headband, accessories rambut. Dah besar, dah tahu malu, nak jaga aurat lagi. Semua baju2 ni simpan buat kenangan. huhu 

Time please stop flying, terasa cepat budak2 ni membesar.

mudahnya dengan Ezbuy
ada yg tanya shipping & delivery fee macam mana, contoh macam kat atas tu, shipping fee ikut item yg kita select, ikut berat. Delivery fee tu, charge delivery dalam Malaysia, ikut west & east. Total shipping RM17, kalau nak add insurans pon boleh. Tapi aku tak add insurans hikhikk

mudahnya dengan Ezbuy

ini sejarah perjalanan shipping out, lebih kurang dalam seminggu barang akan sampai. Aku amik shipping method-Economy Air. Standard la, barang naik kapal, nak redah lautan lagi, barang from overC la katakann bahahaa barang dari Guangzhou je pon. Kalau ikutkan barang yg jual kat kedai2 tu, kat GM kebanyakkan semua dari China la. 

No wonder la shopping online ke atau beli face to face, sama je. Kalau malas nak keluar, semua di hujung jari. Cuma yg membezakan feel depan PC komputer dengan feel pegang meterial kain, itu jeeee

website Ezbuy Malaysia



-zie-
Tag : Advertorial, Fina
14 Komen untuk "Barang shopping dah sampai, mudahnya dengan Ezbuy"

Ya Allah...cantik2 ye barang beli dari Ezbuy geram tgk!

kita tgh nak beli sofa dr ezbuy niiii hahahah

yg wana ijau tu ye, cantikkkk sgt, cepat beli jue, nti bolh update kat blog

cantik & murah pulk tu juju, boleh la pakai buat raya & basahan haha

geram tgk baju ezbuy tapi dgrnye leceh sbb ad ofismate ckp macam leceh...nak try beli baju Qa'id untuk pakai raya...tak tahu sempat ke idok sampeinye...kalau xsempat beli, shopping dekat kenanga je la..huhu

Ana pun puas hati beli baju utk syafi dkt EzBuy. Kain dia tebal dan cantik. Boleh repeat lps ni :)

Belum berani beli dengan ezybuy. Cantik baju anak dara tu..

Beli kat kenanga pun ok IQ, akk selalu jugak beli situ, dpat banyak & murah pulak tu hikhikk

baju anak gugurl lawa2...geram tgok2

alaa anis pergi jln shopping je, lg best kannn

Kita tgh tnggu kuali ajaib dr ezbuy.. hehe

Budak baya Fina memang perangai kalau dapat baju baru pakai terus, pastu x nak bukak. Biasalah tu zie, kita kecik2 pun pernah buat. Hihi

Nak Tanya beli sofa dkat ezbuy jugak ke? Tgh survey jugak ni..Dah ada yg berkenan tp takut pun ada ni

perabut tak pernah, tapi mamajue story dah pernah beli, cuba try usha blog dia..

Sebarang bentuk komen yang tidak berhemah adalah tanggungjawab anda. Komen yang baik inspirasi blog ini.

Terima kasih atas komen anda.

Back To Top