Happy Birthday Shakir - Jepun Mari

Lifestyle|Parenting|Foodie|Story Teller|Beauty Blogger. seorang yang periang dan sukakan cabaran.

Happy Birthday Shakir

Jepun Mari | Wednesday, 5 October 2016,08:26 |
A week to late...but better late than never, right ?
Cerita dah basi baru nak update

Hari minggu ada jemputan birthday party dari Sarina, dah besor budak itu-Shakir. Rasa macam baru je lahir kriok2 baru keluar dari labour room, lepas ni boleh la beradik tettttttt Larik laju2, silap kang ada pulak kasut terbang kat dalam office ni, dah la tempat duduk sebelah2 je. Ketuk partion pun boleh dengor.

birthday party
Elok pulak mendengar kata budak ini, siap berdandan rambut dia. kalau tidak sikat pun tak mahu.

 Tak sabar dah budak kecik ni, Fina kalau bawak bejalan memang senang, tak banyak ragam. Cukup makan, cukup susu janji perut kenyang. yup, i'm ready mama.

rainbow kek sedap
yummy, kek birthday Shakir. Tapi terbalik, Shakir patutnya duduk kat 1 tahun, tapi advance pergi ke 5 tahun pulak. Sarina sambut sekali dengan anak buah dia, tapi alahai pemalu betoi anak buah dia.

birthday party
here there are, complete one happy family. Sarina apsai nampak besor sangat. Kena belajar dengan k.sha teknik posing BAIK PUNYER menutup babat2 yg hado. hahaha memang saja letak gambor ni KAHKAH

birthday party group makcik2 senget, mental 

 birthday party
makanan semua sedap2, saje snap picture ni nak tunjuk kat Azeq. Budak itu biasa la taknak turun kereta. Aku de cerita perangai Azeq macam mana, enjin tak panas lagi semua takmo, bila enjin dah panas dia la hero no.1

birthday party
goodies bag Shakir, macam2 hado. Bukan budak yg makan mak budak yg makan

Thanks to Sarina kerana menjemput kami datang. Sebenar ye bukan nak sangat datang makan, ayat cliche. matlamat utama nak usha rumah ko yg besor tu, sampai ke dapur2 aku terjah. Komen dari kami2 semua rumah cantik, besor mcm padang bola, bilik pun besor boleh buat playground, cuma perlu tambah swimming pool supaya senang kitorang datang mandi pool free kahkahhaha




-zie-
3 Komen untuk "Happy Birthday Shakir "

Selamat hari lahir Shakir, semoga Shakir menjadi anak yang soleh.. =)

Haha mak pak mmg ada niat lain je kalau pergi birthday anak kawan2..

Sebarang bentuk komen yang tidak berhemah adalah tanggungjawab anda. Komen yang baik inspirasi blog ini.

Terima kasih atas komen anda.

Back To Top