Luncheon di Tappers Quill City - Jepun Mari

Lifestyle|Parenting|Foodie|Story Teller|Beauty Blogger. seorang yang periang dan sukakan cabaran.

Luncheon di Tappers Quill City

Jepun Mari | Monday, 17 October 2016,09:27 |
Dari Soul Ggarden ke Tappers .. alkisah....aibbbbb

Tak tahu nak ke mana, antara Quill City @ Sunway Putra Mall, lastly kakak tiri #kakSha bawak kitrang ke Quill City sebab nak makan kat Soul Garden, confident sangat Soul Garden tu ade kat Quill City, tapi hakikat ye Soul Garden de kat Sunway Putra Mall, kwang2 kwang2 padan muka sendiri.. kan dah kena berbakul2 sumpahan mak tiri, nasib tak jadi katak je. HaHaHa

Malas nak pusing2 cari tempat makan, masuk je la Tappers janji perut kenyang. Bagi aku, Quill City tak best sangat, macam hambar je, lagi best kat Sunway Putra. Sebab de Kaison kot, walaupun takde pe nak beli, saja cuci mata kat Kaison dah cukup puas. Tu la pompuan, jangan salahkan ibu mengandong.

Tappers-Quill-City.jpg
 Ramai jugak orang Q nak makan kat Tappers ni

Tappers-Quill-City.jpg
 Cover cun 

Tappers-Quill-City.jpg
 Ape la yg aku dok sembang gan Sarina ni, sampai mata pun tenggelam. Macam joyah sangat!!

Tappers-Quill-City.jpg
 ni menu kak sha

Tappers-Quill-City.jpg
 ni menu Nana Nurgaya

Tappers-Quill-City.jpg
 ni menu aku dengan sarina, sedap memang sedap. Tapi bila makan banyak jadi muak.

Tappers-Quill-City.jpg 
 Nak menyebut nama air pun payah, lebih kurang air bandung je. Kan senang tulis nama air bandung idok la teman nak menyebut terbelit2 lidah.

Tappers-Quill-City.jpg
Aksi manja suap menyuap, muak makan ayam tu banyak2, semua org aku suapkan tolong habiskan makanan. Habis jugak, kalau tidak membazir.

Kalau gi Quill City ni satu masalah susah dapat teksi. Padahal Quill City dengan HKL bukan jauh benor. Kalau di beri pilihan suruh jalan kaki atau naik unta, sanggup aku naik unta dari jalan kaki, nak mampos jauh jugak la mau becak keti. 

Dapat je teksi, tak lama tu hujan lebat. Kalau tidak lencun kitrang tepi jalan tahan teksi tak dapat2. Tu pun asyik kena hon je, suka benor K.A.M.I bila orang hon, maklum la lama gila takde org mengorat, tergedik2 kat tepi jalan, fedulik haper kitrang memang macam ni, padahal nak tahan teksi je dahhhhh kecoh macam jual durian !! perfff.




-gee-
6 Komen untuk "Luncheon di Tappers Quill City"

wow bestnyaaaaaaaaaaaaaa

bestlah member opis ramai pompuan..kat tempat saya ramai lelaki, tak dapat nak menjoyah macam ni. Nana Nurgaya tu cam nama pelakon je

Hamboiii mengandung lagi ke.? Hahahahahaha..dulu2 masa kerja selalu gak pergi Quil City Mall. SUNWAY Mall sejak renovate tak pergi2 lagi..

kat opis ni rmi gurls,nak buat team nasyid memg cukup korum sgt la

blom lg ke arah itu..hahhah
Sunway mall after renovate trus jadi port mkn2 kitrang,try la gi anis mn tahu terus tertambat hahha

You keje HKL ye...wahhh dekat la kita rupanya...julia di parlimen...selalu juga kadang2 hari jumaat julia ke quill city tu...dah pernah makan dalam tappers dgn kawan sepejabat juga...aah julia pun suka lepak kaison sebab comel2 brg2 dlm tu wpun satu benda pun tak beli...cuci mata jadi lah kan

Sebarang bentuk komen yang tidak berhemah adalah tanggungjawab anda. Komen yang baik inspirasi blog ini.

Terima kasih atas komen anda.

Back To Top