Cawangan MediFeet, Kasut KesihatanJika uolls tercari-cari kasut yang sangat selesa dengan pelbagai design yang menarik boleh la cuba MediFeet. Mungkin ramai yang tidak tahu ada kasut kesihatan yang direka dan dicadangkan bagi mereka yang mengidap artriris, bunion (bengkak kaki), sakit lutut, sakit belakang, sakit tapak kaki, sakit sendi, osteoporosis dan diabetes.

Dalam masa yang sama juga sesuai untuk wanita hamil, mengalami masalah obesiti, pekerjaan yang memerlukan waktu berdiri atau berjalan yang lama seperti doktor, jururawat, guru, polis, tentera, mak cik kantin pun boleh la cuba kasut MediFeet ni. Comfirm tak cari lain dah. Jika bercadang untuk pergi melancong atau menunailkan haji atau umrah juga memerlukan jalan yang banyak, MediFeet juga sesuai dipakai. 

cawangan medifeet dan harga  
Ini adalah cawangan kasut MediFeet

Saya pernah cerita pasal Kasut MediFeet ni di entry sebelum ni. Pengalaman memakai kasut Mediffet ni sangat memuaskan. Salah satu cara menjaga kesihatan kaki adalah dengan pemilihan saiz kasut yang betul.

Kelebihan kasut MediFeet :
* Menyelaraskan kaki dengan betul, mengurangkan sakit kaki dan rasa tidak selesa
* Rekaan tanpa kelim
* Kusyen pelapik kasut yang melantun 
* Teknologi pengawal luka
* Menyerap tekanan atau bebanan
* Menyerap kelembapan

cawangan medifeet dan harga  
Koleksi Healthstyle Fairlady MF128 = RM239
Design kasut yang sesuai untuk ke pejabat

cawangan medifeet dan harga  

Kasut yang ringan untuk melangkah dengan lembut, mengurangkan tekanan pada sendi dan membantu melonjakkan kaki, membuat setiap kasut Medifeet berasa seperti kasut kesihatan yang baik-zie-
..........................
2 Komentar untuk "Cawangan MediFeet, Kasut Kesihatan"

Sebarang bentuk komen yang tidak berhemah adalah tanggungjawab anda. Komen yang baik inspirasi blog ini.

Terima kasih atas komen anda.

Back To Top