Lifestyle | Parenting | Food Lover. Loves to bring my kiddo's to travel even though just a local trip with small budget.

Birthday bash

Zie Azi | 31 August 2017,10:00 |
eh cemana citer hot birthday bash opis ni boleh tertinggal nak publish.. 

Before cuti panjang hari tu kat opis ada buat makan2 sikit untuk birthday bash june & july. Kat sini unit kecik tak la gempak macam makan kat hotel.. cukup makan.. 

tayang seketui Povlova


kali ni kek takde, kita order Pavlova dengan mini chese tart.. bab order mengorder kak sha yg deal dengan seller. ini main belasah beli kat FB. gamble je order, nasib sedap. Order dengan Emma Delicious kat FB.

yg tak sedap lasagna.. jahanam rasa dia.. MASAM nak mamxxx. masa masak tu lidah dia tak test rasa ke? rasa nak pulang balik kat owner suruh dia rasa lasagna dia yg konon2 PURE ITALIAN katanya. Bagi feedback konon nanti dia improve la.. dia menjawab text berjelar2 reply.. kali ni je la order first and last.. never order dengan sipulan tu. 

mini tart. elok jugak macam ni, kadang2 kek tak makan sangat. kalau kat umah tu.. seminggu keras dalam peti sejuk kan.

slice chicken sandwich ni pon sedap

nilah tempat pantry kitorang.. kat ceruk2 bawah kolong

si adik manis.. semua dah berpunya yaaa

enduk & mbah kesayangan.. sorang ajet2 tanja.

simple story..

sebelum tu selamat hari merdeka ullos.

Tag : Food, Friends
3 Komen untuk "Birthday bash "

saja jee sabotajjj update lambat2!!!! *keluarApiKatHidung*..hahahha.

mmg sajer sabotaj kah kah hahaa

bestnya opis ramai gegurl..senang buat makan2 gini. kalau opis ramai lelaki..hurm. tergodanya tart tu.

Sebarang bentuk komen yang tidak berhemah adalah tanggungjawab anda. Komen yang baik inspirasi blog ini.

Terima kasih atas komen anda.

Back To Top