Woman Sandals



Seperti biasa aku mempunyai hujung minggu yang luar biasa

Today, for a nice Sunday brunch, kami akan keluar membawa anak-anak ke mana saje walaupun hanya ke playground. Seharian penat bekerja, weekend je ada masa untuk mereka. I really was the happiest woman just now with my husband, my 2 kids and good food. Sampai ke playground, mereka terus berlari, running without stop. Aku pun terpaksa cergas mengejar anak.. tiba-tiba kasut yg aku pakai tapak tercabut, bukan sikit-sikit tercabut.. ini macam nak buang ke tong sampah.. always jadi macam ni..

'sayang, you need sandals la' my husband said
oo yeke
yes.. sandals.. WOMEN SANDALS.

aku baru terfikir.. oo yela sandals lagi selesa. Kenapalah aku beria-ia pakai kasut serupa macam orang nak berjoging.. Motif nak bawak anak ke playground je pun.. Sepatutnya berpakaian selesa dan senang bergerak.. Persediaan nak mengejar anak secergas mereka itu lagi penting.. jangan fikir nak cantik je hahaa

Before that, aku ada usha sandals kat ZALORA.. semua design sandals cantik-cantik. nanti nak grab satu. Geram tengok.

Woman Sandals
sweet je sandal ni.. pernah nampak Vivy Yusof pakai sandals macam ni..

Woman Sandals
Sandal macam ni pun cantikkkkkkk.. Dulu masa student pakai jenis yg macam ni.. sesuai di pakai dengan baju kurung dan casual.. Dulu time student bukan ada duit sangat, pakai la sampai naik belacan.. pakai selagi boleh pakai, asal tercabut sikit, pergi hantar repair.. sampaikan dah tahap hazab baru beli baru.

Woman Sandals
suka jenis sandal macam ni, sarung terus jalan.. simple dan nice. color pun sweet je.. favorite color... pink. Sandal jenis macam ni ringan dan selesa.

Woman Sandals
kalau pakai gini, memang tak bukak2 la.. nak pakai pun berjam.. nak bukak pun berjam. sempat habis slot cerita sinotron.. berlilit kat kaki sampai ke betis.. silap-silap lambat sangat bukak ada jugak aku gunting bahahaa Tapi tak dinafikan ada yg suka sandals jenis macam ni, kadang-kadang kaki nampak lagi seksi dan slim.

And Finally, i got my sandals

Hampir berjam pusing-pusing mall, dapat jugak sandals mengantikan kasut yg kononnya tuff boleh kejar anak tanpa batasan. Kalau ullos malas nak jalan.. beli online je.. Kat ZALORA pun ada banyak pilihan. 

saiz pulak.. di Zalora off course bagi details saiz kasut.. ullos boleh ukur sendiri.. tak jadi masalah pun. Kalau dah biasa pakai jenama yg biasa kita pakai.. saiz kasut tak jadi masalah.

Woman Sandals

i m happy with my sandals

go to  https://www.zalora.com.my/women/shoes/sandals/ for more info
Tag : Gaya Hidup
6 Komentar untuk "Woman Sandals"

eda tak boleh pakai jenis sandal macam zie,sebab kaki kembang,haha..tak sesuai..tapi tengok orang pakai cantik je

Teringat kes ana 2 minggu lepas. Satu hari yg sama 2 sandal boleh putus. Kelakar. Sekali dekat jalan TAR sekali lg dekat kenduri. Buat malu je. Hehe. Boleh lah lepas nk ushar sandal dekat zalora ni. Cantik semuanya.

Pernah jadi kes sandal putus masa kerja di Petrosains. Haha terus pergi buang dan beli baru. Dulu suka sandal now prefer kasut tutup penuh...yelah kaki dah tak lawa dan nak jaga tumit yang sedia pecah tu 😬😬😬

Lawa plak sandal dalam zalora tu haishh cm kena beli ni asyik pakai yg tinggi je...

Siqah sukalah sandal yang warna putih tu. suka anything warna putih tapi tu lah cepat nampak kotor yang buatkan susah nak beli.

suka sandal ada tali belakang.selesa

Sebarang bentuk komen yang tidak berhemah adalah tanggungjawab anda. Komen yang baik inspirasi blog ini.

Terima kasih atas komen anda.

Back To Top