Shopping canvas di Printcious dah sampai. - Jepun Mari

Lifestyle|Parenting|Foodie|Story Teller|Beauty Blogger. seorang yang periang dan sukakan cabaran.

Shopping canvas di Printcious dah sampai.

Jepun Mari | Monday, 6 August 2018,16:12 |
Assalamualaikum mengkome!!

Di entry yg lepas, ingat tak aku ada share my experience beli online special gift kat Printcious ceramic tile. Untuk sesiapa yang tercari-cari hadiah untuk dijadikan special gift. meh aku memperkenalkan satu laman web iaitu Printcious.com. for those yg malas nak menapak ke shopping mall atau kedai2 hadiah, i suggest silalah terjah Printcious ni.. banyak giler pattern hadiah yg korang cari mostly ada. baru2 ni aku shopping Canvas Frame .. happy sangat sebab kualiti dia superb.. puas hati.. and hakak sukaaaaaaaa. 

Shopping canvas di Printcious dah sampai.
 dia datang dalam box macam ni

Shopping canvas di Printcious dah sampai.

yeyyyyyy.. i'm happy with that. picture seperti yg aku create. Permukaan canvas yg senang dicuci.. kalau ada habuk, just lap with wet tisu.. zap. zap.. just like that. senang kan!! Canvas yg aku beli ni saiz 30cmx20cm. korang boleh pilih nak saiz canvas square atau canvas rectangle. yg aku punya ni saiz rectangle. 

Shopping canvas di Printcious dah sampai.

Shopping canvas di Printcious dah sampai.

aku decide nak gantung canvas ni kat office. Semangat sikit buat keje sambil nengok gambar orang yg kita sayang. satu inspirasi supaya kita kerja dengan lebih semangat. ececeee.. Cakap banyak kat sini pun tak guna kalau korang tak shopping kat Printcious. beli dulu baru tahu hasilnya. Sekarang ni ada less 40% off and free shipping above RM50 today.. wowwwww!!

So, korang kalau nak buat tempahan boleh lawati Printcious di :


website : printcious.com




5 Komen untuk "Shopping canvas di Printcious dah sampai."

Cantiknya! Hasil dan kualiti produk Printcious memang awesome!

Tengah skodeng merata jugak nih, so gambar tu mmg boleh buh byk keping tapi kita edit sendiri dulu lah eak, best nyer. Nie yg paling besar ker ?

boleh edit sendiri atau klu xde idea nak edit bolh pilih custom dia, tinggal masukkan gambar je.. ada dua saiz, yg ini A4 saiz. ada yg besar sikit.. boleh tgok kat laman web dia.

wah...so sweet..hari tu nak jugak buat canvas ni.tapi nak buat yang besau letak kat dinding

Sebarang bentuk komen yang tidak berhemah adalah tanggungjawab anda. Komen yang baik inspirasi blog ini.

Terima kasih atas komen anda.

Back To Top