Lifestyle|Parenting|Foodie|Story Teller|Beauty Blogger. seorang yang periang dan sukakan cabaran.

Amazing ceramic tile personalized gift hanya di Printcious

Jepun Mari | 8 May 2018,12:51 |
Hari ni i nak share dengan korang satu website best yang i discover and sekelip mata boleh jatuh cinta. sebab apa? sebab di printcious.com korang tak payah bersusah becak ketiak, cari parking sesusah dan yang paling penting klik klik klik and you're done tunggu parcel sampai. amazing kan!

korang kan, kalau takde idea nak surprise kan orang tersayang untuk any hadiah, jangan risau dengan adanya printcious semuanya akan jadi mudah. gittchewww. Korang ingat tak beberapa hari yang lepas, i ada kongsikan tentang di mana nak beli hadiah yang special custom made dan personalized gift dari rekaan korang sendiri buat insan tersayang. tak ingat? cepat sangat lupa ingatan banyak makan semut ullos ni.. tak ingat meh sini i kasi ingat, boleh baca SINI

baru-baru ni i ada order beberapa hadiah dari printcious untuk di hadiahkan kat orang dan untuk diri sendiri. parcel di hantar menggunakan perkhidmatan Gdex. cepat & selamat.

Amazing ceramic tile personalized gift hanya di Printcious

Amazing ceramic tile personalized gift hanya di Printcious
coasters ni i custom made sendiri tau.. boleh la letak kat opis sambil buat keje boleh minum kopi. Nampak tak tulis situ 
'DO NOT talk to me until i have finised my coffee' pecinta kopi..

Amazing ceramic tile personalized gift hanya di Printcious

Ceramic tile untuk diri sendiri.
Masa mula-mula parcel ni sampai, risau jugak parcel broken ke haper. Bila unboxing parcel tersangat la terkejut dia punya rapping ya Allah, sangatttttttt tebal. sampai i terpaksa gunting sesuka hati sebab tak sabar nak tengok isi dalam. Rupanya parcel menggunakan bubble rapping yang sangat selamat dan berlapis-lapis. i kira ada agak dalam 5 kali raping kot. sangat puas hati packaging kemas, teratur dan yang paling penting selamat.

Amazing ceramic tile personalized gift hanya di Printcious
i order ceramic tile dan coasters. satu lagi ceramic tile birthday gift untuk adek.

Amazing ceramic tile personalized gift hanya di Printcious

antara yang best tentang ceramic tile ni, permukaan ceramic tile ni menggunakan teknik sublimation yang tahan lasak, paling best senang dicuci just lap dengan kain basah. set didatangkan sekali dengan stand. so, korang tak payah susah-susah cari stand sebab dah set dengan stand sekali. Harga pun berpatutan. best kan!

Amazing ceramic tile personalized gift hanya di Printcious
i order ceramic tile gift untuk diri sendiri, picture ni letak kat side table sebelah katil. Bila bangun pagi tengok gambar yang indah dua muka ni. i tengok u, u tengok i. so sweeetttt !! terus muka ada senyum. wahhh macam dalam iklan perfume main kejar-kejar kat taman.. bahaha parah!!

lanjer satu kali.. 

Amazing ceramic tile personalized gift hanya di Printcious
spam gambar sendiri lagi sekali hik hikkkk. Ceramic tile ni di datangkan sekali dengan stand, permukaan belakang ceramic agak kasar dan permukaan depan printing gambar yang korang pilih. 

Amazing ceramic tile personalized gift hanya di Printcious

yang ini hadiah untuk adik. hari tu birthday dia tak bagi something untuk dia. so, dengan adanya printcious kerja i jadi lebih mudah. dengan itu terhasil la personalized gift ceramic tile untuk adik. nahhhh amik picture nko ni, mula-mula nak letak gambar sendiri pastu crop gambar dia kecik jeeeeee kat bahagian bawah.. kejam tak!! bahahaa
tapi kan..tapi!! tengok signature kat bawah tu dari siapa ? 'from : the gourgoes ladies' ehem.. ehem..

so, korang kalau nak buat tempahan boleh lawati printcious di 

website : printcious.com







-gee-
2 Komen untuk "Amazing ceramic tile personalized gift hanya di Printcious"

wahhh cantik la thumbler tuuu..

suka hadiah personalized macam ni. suweeet je

Sebarang bentuk komen yang tidak berhemah adalah tanggungjawab anda. Komen yang baik inspirasi blog ini.

Terima kasih atas komen anda.

Back To Top