Lifestyle | Parenting | Food Lover. Loves to bring my kiddo's to travel even though just a local trip with small budget.

Bakeri Chewy Junior, yang paling sedap DURIAN flavors

Zie Azi | 31 July 2017,13:39 |
Macam membiasa, friday is.. girl day out, kalau bahasa kasar 'get out from opis.' bahaha
Kami keluar berempat, sampai Sunway Putra Mall masing2 berpecah bawak diri, kak Sha ada detim dengan cik abang dia, aku terus masuk Guardian nak beli pe patut. Lepas tu dapat whassap group diorang kata lepak kat Secret Recipe lunch sekali dengan Kak Far & Kak Yus. Kalau dapat info lunch sekali je takpe.. ni text cakap ada citer panas sepanas citer 'Aliff Aziz & Afifah Nasir' Laju2 turun nak join gossip.. sekali sampai dah tutup cerita. alaaaaa takpe.. kurang sikit dosa bergossip nih bahaha

Sebelum kami separate again, singgah beli Chewy Junior perasa Durian. yg buat sedap DURIAN tu sendiri, memang kesukaan la chewy durian ni, ada flavors Vanila, Coklat, flavors lain tak perasan sebab spot durian jekkkkkkk, i kan pecinta durian, kalau bagi sebakul durian pon boleh habis #tipu&poyo (tak suka DURIAN duduk diam2 kat tepi) bahahahaaaaaaa

Chewy Junior
 tah hape la yg buat ko sedap sangatttt ni, ada banyak perasa, durian, vanila, coklat..tapi hatiku tetap memilih duriannnnn

Chewy Junior
 beli 3pcs ke atas dapat murah, lagi banyak lagi murah, 

Chewy JuniorChewy Junior
 semua orang dah ready kecuali Sarina.. tah apa yg di sibukkan tak tahuuuuuu la..hahaa

Chewy Junior
sampai opis, terus makan.. dari banyak2 tinggal 3 ketul je, aku sorang yg bedal.

Sebelum tu, Adek text cakap dia nak jugak, terus beli 3pcs nak dapatkan 25% diskaun kannnnn, konon nanti kat rumah boleh sambung makan. Sampai kat rumah, sikit pun tak sentuh, pandang pun dah naik muak, last.. masuk dalam pfizer bawak balik rumah mak. 

Ini lah tebiat suka membeli tapi tak makan.. 
Orang tamak selalu membazir, hahaa 
Actually tak membazir sangat la, sebab boleh makan ulang2, simpan dalam pfizer, makan sejuk2 lagi sedap, tapi tersilap beli banyak pulak, dah tu..aku sorang je yg suka, orang lain tak suka pon..vongoks tol arrr

hahaa

Tag : Food, Friends
11 Komen untuk "Bakeri Chewy Junior, yang paling sedap DURIAN flavors"

hmmm sedap nampaknya tu

wow bestnyaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Sedapnya kalau rasa durian dia mewah..

sedapnya nampak. lagi2 flavor durian. terliur tetiba.

sedapnya! memang terliur tengok!

sedapnya ... nampak gebu ...

wah..perisa durian eh..mesti sedap tu kan zie

Fluffynya,...flavour durian pulak tu!

Ai pun suka durian. tapi tak boleh makan banyak sangat.. btw, blogwalking and follow sini..

sedapnya perasa durian gebu2 lak tuhh, salam kenal :)

pe pe kalau durian, mesti menarik perhatian, zie.
durian is king kan :)

Sebarang bentuk komen yang tidak berhemah adalah tanggungjawab anda. Komen yang baik inspirasi blog ini.

Terima kasih atas komen anda.

Back To Top