Lifestyle|Parenting|Foodie|Story Teller|Beauty Blogger. seorang yang periang dan sukakan cabaran.

Safi Expert Solution - memudarkan bintik hitam dalam masa 2 minggu.

Jepun Mari | 8 March 2019,09:50 |
Assalamualaikum korang!

Safi Expert Solution | Serum Safi | Entry kali ni penuh dengan informasi meh sini follow rapat-rapat nak story sikit. Taknak baca pun takpe tapi nanti korang yang rugi sebab kebanyakkan wanita masalah ni lah yang selalu hadapi. Hampir seminggu aku pakai set Safi Expert Solution ni, result dia memang puas hati.

Baca juga : Perbezaan selepas penggunaan - Serum Safi Expert Solution


Safi Expert Solution memudarkan bintik hitam dalam masa 2 minggu.

Salah satu sebab kenapa memilih Safi Expert Solution ni sebab sangat mudah nak apply. Produk dia jenis cecair liquid & tak melekit. Bila umur semakin meningkat 30-45 tahun paling kena jaga, sebabnya pada waktu ni lah segala jeragat, serta bintik-bintik hitam sibuk nak menepek kat muka kita. Kulit muka kita memang tak boleh lari dari masalah kulit berpigmentasi dan berjeragat. Dengan adanya Safi Expert Solution Intensive Amploules - Anti Hyper Pigmentation membantu korang untuk memudarkan pigmentasi dan jegarat dalam masa 2 minggu. Hebat kan! Paling best ini telah dibuktikan dan di uji secara klinikal. 

Bintik hitam terjadi disebabkan oleh:
  • pendedahan cahaya matahari.
  • proses penuan secara semulajadi.

Safi Expert Solution :  Intensive Ampoules Anti Hyper Pigmentation

Terdapat 2 Step Multi-Action Ampoule System di mana ia diformulasikan dengan kandungan DN Age Technology yang efektif untuk memudarkan Age Spot, UV Spot dan parut jerawat. Sekaligus mengekalkan kelembapan kulit wajah menjadikan lebih anjal, cerah dan sihat. Kesanya boleh dilihat seawal 2 minggu selepas menggunakannya.

Cara penggunaan :
2 kali sehari iaitu pagi & petang selepas mencuci wajah.


Step 1 - Renewal Hydra Complex
  • titiskan sedikit di telapak tangan, kemudian dap rata Renewal Hydra Complex ke seluruh wajah dengan perlahan. kemudian diteruskan dengan Step 2.


Step 2 - Supreme Anti-Spots Complex
  • titiskan Supreme Anti-Spots  Complex di telapak tangan, kemudian dap rata ke seluruh wajah dengan urutan secara menaik.




Safi Expert Solution : Bio Skin Moisturizer Anti Photo Aging Lines.

Bio Skin Moisturizer ni bertindak sebagai moisturiser dan juga sebagai sunscreen. Bagi kulit muka yang kering memang wajib sangat pakai moisturizer.  Moisturizer Anti Aging ni diperkaya dengan Liquid Crystal Technology yang diformulasikan dengan Amino Peptides bagi meningkatkan keanjalan kulit serta memudarkan kedut pada kulit wajah.


Maklumat lanjut tentang produk Safi boleh layari link di bawah. Rangkaian produk Safi juga boleh di dibeli secara online di Watson :



14 Komen untuk "Safi Expert Solution - memudarkan bintik hitam dalam masa 2 minggu."

Up la rupa wajah sebelum dan selepas guna. Nak tengokkkk..

jgn terkejut kang selepas jadi nealofa ke hahaha.

tapi kalau yang dah berkarat macam i punya ni boleh ke ek?

safi ada product br lg..tk prasan lg yg produk br ni

makin cantiklah lepas nie..

kak yan : hahaha flawless habes nanti

mama tisya : aah weh baru je ni

Wahhhh makin comey & cantiklah dia after this....terbaik

Best guna produk safi baru ni

menarik..produk baru dari Safi..

Serum dia yg paling ana suka. Wangi dan lembut kat kulit kita.

This comment has been removed by the author. - Hapus

Nak tnya yg Safi Expert Solution Milk Drop Serum tu bila masa nak pakai? Siang ke mlm?atau selepas pkai ampoule??😍😍😍...

Sebarang bentuk komen yang tidak berhemah adalah tanggungjawab anda. Komen yang baik inspirasi blog ini.

Terima kasih atas komen anda.

Back To Top