Lifestyle|Parenting|Foodie|Story Teller|Beauty Blogger. seorang yang periang dan sukakan cabaran.

Nana's Birthday prank at Fish Manhattan

Jepun Mari | 26 December 2018,16:16 |
Assalamualaikum korang!!

ada yg rindu tak? punya takde mood nak writing sampai terbiar la entry ME TIME tu. Nak menulis pun kena ada mood jugak. Now, mood is on. Moh la kita kelebet what happen last day.

Happy Birthday nduk! (nduk ni dalam bahasa jawa.. more to manja.. gittew) menjadi jugak nak prank kan Nana's. sian nduk sorang ni, tunggu akhir tahun (December) baru nak celabrate birthday. orang yg lahir awal tahun sibuk dah meniarap, merangkak, yg dia baru nak lahir in december hahaha. actually takde la plan mana pun. just mintak staff Fish Manhattan nyanyikan lagu beday yuyu. itu jee. Nana ni sejenis yg hp duopoloh pat jam kat tangan. agaknya kalau tandas kat opis ni comel sikit. mau memerut pon main hp. naseb tandas kat sini bagai melepaskan batuk di tangga.. janji lepas, kalau tak lama lagi kot. hahaha. then, yg kelakarnya masa waiter tu nyanyi birthday song, boleh pulak dia ikut nyanyi sama. adeh nduk!! kek dah sampai depan muka baru perasan 'ehhhhhh.. untuk Nana keeeeeeeee?.. bahahaha panggggg baling telur sebijik kangggggggggggg nak! sibuk dengan hp dia.

Nana's Birthday prank at Fish Manhattan
 kelam kibut aku pi beli kek ni. Naseb Secret Recipe ni tak jauh selang beberapa kedai je dari FM. beli kek ni pun sorok2 taknak bagi Nana nampak.

 nak nangis lettew! 

Nana's Birthday prank at Fish Manhattan
happy Birthday Nana jawa.. Semoga diberi kesihatan yg baik dan diberkati oleh Allah. 

Nana's Birthday prank at Fish Manhattan
nampak tak air kebiruan di situ? yg different tu kak cah punya-Gummy Bear. kak long mesti kena berbeza dari anak2 hayam.. hik hikkk

Nana's Birthday prank at Fish Manhattan
order set macam ni. just nice untuk 4 orang melahap. seronok makan rebut2 macam ni.. benda yg paling last tak laku.. tuuuuu onion tu. tak lalu tekak ni nak telan. dah macam mattca yg makan bawang..

Nana's Birthday prank at Fish Manhattan
NINA & NANA. sorang tebaiii sorang haluihhhhh hahaha (copy from kak cah) haaaaaa tak boleh marah. hahahaha

Nana's Birthday prank at Fish Manhattan
with kakak kesayangan. i pakai Bokitta sebab menghikut dia lahhh.. punya senang pakai bokitta ni. mekasihhhhhhhh jadi role model i .. hahahaa. ni antara hakak-hakak comel yg jadi pelakon utama untuk menjayakan prank ni. so, paham2 la mana yg nak guna khidmat kami berdua.. pleaseeeeeee contact manager i.. bahahaha

after melahap..
kak cah tunjuk sesuatu yg dia beli..
ni
-
-
-
-
-
-


bahaha.. memang kelakar tau kak cah ni.. krem perut gelakkan topi sunshade kak cah. Punya terpengaruh dengan cerita korea Miss Ma (beli kat DAISO 5.90sen). dia cakap senang pakai topi ni kalau jalan2 kat tepi pantai ke, panas-panas takde la kena matahari. paling tak menahan agak-agak pak jenal tengah drive dia buat keje kat sebelah membuta sambil tutup muka..cover line!! bahahahaha. lawak tau!

Nana's Birthday prank at Fish Manhattan

selfie sekeping. punya berkilat kasut aku dah macam hakak polis. 
acecece dulu cita2 nak jadi polis. nak jadi polis mende kemetot gini. Tinggi 150 pun tak sampai. jenuh nak bagi tinggi. siap dulu time sekolah bagi petua nak tinggi makan daging. banyak daging dah makan, tinggal daging orang je tak try hahaha. 
tetap pokok renek. mangkali ikut baka belah mak atok sedara laki, kakak dia punya adik, bin sama mak lain.. ada pahem.. tak paham?? lupakan hahahaa. 



-gee-
9 Komen untuk "Nana's Birthday prank at Fish Manhattan"

Sedapnya set tu. Tp x mampu nk hbskan kalau order.

kena mkn 3-4org baru ok kot.. mkn rebut2 mcm ni yg seronok hahaa

Shades kak cah tu terbaik.😁

Hahahahaha nak pinjam lettew(sunshade) 😝. Haku mmg suka beli bnda bukan2. Ni pakal je bantal serelum kepala tu x jmpe... hahhaa.. btw si nduk tu mmg la blurrr btoi. Boleh dia pun naik sheikh tepuk nyamyi skali. Kah!!!

Hahahahaha... 💁‍♀️

tinggi tak smpai 150cm? hehe...comel la akk ni rupenye...hehehehehehe

Akak ingat zie pergi bercuti ke sonyap ja blog ni. Rupanya sibuk buat prank ye haha...

Nice shoes ��

Hepi birthday Nana. Sedapnya Manhattan. Lama tak makan ni

Bab dia sekali nyanyi lagu bday tu mmg kelakar...best dpt deng giler2 macam korang,opis SA xde yg macam ni..semua anak org berada so nak bergurau ala2 mat saleh bergurau..phuiii

Sebarang bentuk komen yang tidak berhemah adalah tanggungjawab anda. Komen yang baik inspirasi blog ini.

Terima kasih atas komen anda.

Back To Top