Chewies ImmunoLicious vitamin untuk kanak-kanak.Chewies ImmunoLicious vitamin untuk kanak-kanak | Now's day kesian anak-anak yang hidup di zaman pandemik, tak dapat nak enjoy their childhood. Tak dapat nak jalan-jalan kat mall, tak dapat main kat playground. Achiannnn. Budak-budak ni mudah sangat dapat jangkitan, kejap-kejap batuk & selsema. Sebagai ibu kepada ibu 3 orang anak akan sentiasa memastikan yang terbaik untuk mereka terutamanya sistem imun & mengelakkan jangkitan. Sekurang-kurangnya kita ikhtiar dari takde buat apa-apa tindakan.                                                                                                                  


Pengambilan makanan tambahan.

Pengambilan makanan tambahan juga satu alternatif untuk memastikan kesihatan anak. Chewies ImmunoLicious adalah makanan tambahan yang bertindak sebagai Wellmune bagi meningkatkan imun badan secara semulajadi. 

ImmunoLicious mengandungi Wellmune yang melatih sel imun untuk membina sistem imun yang lebih kuat

Apakah sebenarnya Wellmune?

  • Wellmune ialah serat yang dipanggil yis beta glucan yang terbukti secara klinikal membantu menguatkan sistem imun.
  • Wellmune berfungi melawan pethogen yang merbahaya.


Anak-anak i takde masalah untuk makan vitamin. Diorang pantang nampak vitamin kat rumah tu, kejap habis. Chewies ImmunoLicious di datangkan dengan 3 perisa iaitu oren, mangga dan strawberi. Paling favorite perisa strawberi la.Dalam bentuk gummy

Paling best Chewies ni berbentuk gummy. Budak-budak pun happy nak makan dan senang nak kunyah. Sometime ada suplemen yg berbentuk cecair, kadang-kadang nak telan pun payah. Dengan berbentuk gummy macam ni diorang makan macam gula-gula. Sebotol cepat habis.

So, apabila anak-anak happy ceria dan sihat, ibu-ibu pun senang hati. Untuk keterangan lanjut boleh layari Tag : Gaya Hidup
2 Komentar untuk "Chewies ImmunoLicious vitamin untuk kanak-kanak."

Salam Zie. Lamanya tak datang sini. Anak-anak awak pun dah besar. Semoga terus sihat di zaman pandemik ni. Stay safe

Favorite supplement syafi dengan suraya. Sedap rasa dia.

Sebarang bentuk komen yang tidak berhemah adalah tanggungjawab anda. Komen yang baik inspirasi blog ini.

Terima kasih atas komen anda.

Back To Top