TQ Frenz !! - Jepun Mari

Lifestyle|Parenting|Foodie|Story Teller|Beauty Blogger. seorang yang periang dan sukakan cabaran.

TQ Frenz !!

Jepun Mari | Saturday, 28 March 2015,09:43 |
What a suprise !! Oh no..tq2 my frenz.. patut la diorang ni berpakat rupanya, cakap pun berbisik, bila aku sampai semua senyap, tukar topik la, buat2 busy la, sentap i, dalam hati depa ni ada gosip tak nak share ke? takpe2 be cool.. then before lunch aku keluar kejap pergi office depan , nak masuk office lampu office tak nyala. pe pasal lampu tak nyala? black-out ke? bukak je pintu office diorang nyanyi reramai 'birthday song' wahhh terharu nya..

Oooo..ini la planing diorang selama ini. ingat tanak tawan dah..macam budak2 kan.. howevar it is, tq sangat2 dengan simple birthday party for me with simple dishe and delicious kek.. yummy very appreciate that

Alhamdulillah dengan rezeki yang diberi dan bersyukur dapat bernafas sehingga hari ini, kita mungkin merasa menjadi seorang isteri, mungkin juga merasa menjadi seorang ibu, belum tentu orang yang berkahwin dikurniakan anak, tapi yang pastinya kita semua akan menjadi jenazah.

TQ Allah 

pitachios sedap

kfc sedap



TQ Allah 
TQ Frenz

............................
Tag : my Birthday
0 Komen untuk "TQ Frenz !!"

Sebarang bentuk komen yang tidak berhemah adalah tanggungjawab anda. Komen yang baik inspirasi blog ini.

Terima kasih atas komen anda.

Back To Top