Lifestyle | Parenting | Food Lover. Loves to bring my kiddo's to travel even though just a local trip with small budget.

Giveaway Dan Pencarian Bloglist

tudung aj

yg bertuah akan dapat sehelai tudung green lable AJ

Untuk pegetahuan uolls tudung ni tak pernah pakai lagi, baru ajet2 test kat muka. Lepas tu rasa macam tak sesuai pulak dgn muka, tone kulit la, bentuk muka la, dah pakai tapi rasa mcm bibik2 pulak, mcm2 perangai, bajet macam artis sangat kah kah kah
and now 
nak bagi FREE je pada blogger yang bertuah. Aku ni suka membeli, nampak cantik semua nak beli. Dah beli rasa menyesal pun ada. Rezeki uolls la yg mana terpilih nanti ye. Tunggu email dari Jepun Mari sehingga tamat contest. All the best!!

So, jom join contest dan salam perkenalan dari Jepun Mari

ada masa lagi nak join 
18 ogos 2016 - 23 September 2016

Klik Sini
0 Komen untuk "Giveaway Dan Pencarian Bloglist"

Sebarang bentuk komen yang tidak berhemah adalah tanggungjawab anda. Komen yang baik inspirasi blog ini.

Terima kasih atas komen anda.

Back To Top