Lifestyle|Parenting|Foodie|Story Teller|Beauty Blogger. seorang yang periang dan sukakan cabaran.

Hadiah blogspot template dari Reenri.com

Jepun Mari | 19 November 2016,15:44 |
http://www.reenri.com/2016/11/hadiah-blogspot-template-dari-reenricom.html

Ini lah masalah sekarang pasal template, kalau tukar2 template malas nak setting macam2. Tak pandai sangat benda2 macam ni. I wish to win kalau dapat syukur sangat.

Nak join senang je, klik banner kat atas.

Berapa lama tempoh penyertaan?
Tempoh penyertaan dari 19 November 2016 - 19 Disember 2016.


Tag : Segmen
11 Komen untuk "Hadiah blogspot template dari Reenri.com"

Hahahaha betul. Memang penat. Tapi xpe, dapat yang umphh betul2 kenan dihati. Dah tak perlu nak tukar2 lg.

Papepun, terima kasih Zie join.. :)

Good luck awak :) Moga rezeki dapat template reen. Cantik templatenya :)

Semoga awak berjaya dalam pemilihan.. =)

Syok tau tukar2 template dan adjust2 CSS. Haha.

Tahniah Zie kerana menang tempat pertama :D

Sebarang bentuk komen yang tidak berhemah adalah tanggungjawab anda. Komen yang baik inspirasi blog ini.

Terima kasih atas komen anda.

Back To Top